Vacature SMT operator in Emmen

SMT Operator
Als SMT Operator ben je verantwoordelijk voor het bestücken van printplanten tot halffabricaten die vervolgens worden getest. Hiervoor verzamel je de benodigde gegevens en materialen, je leest de stuklijst, machinedata en werkinstructies en stelt de SMT-machines en In-line printer in op het te produceren halffabricaat.
Je stelt een volledig met elektronica onderdelen bestückte printplaat (pcb) samen met behulp van de automatische bestückingsmachine (Pick & Place) en bedient de reflow oven waarmee de onderdelen op de pcb worden gesoldeerd volgens IPC klasse 2 met loodvrij tin. Na de montage controleer je het product en test deze op afwijkingen. De geconstateerde afwijkingen/storingen herstel je.
Bij afwezigheid van de direct leidinggevende kun je deze vervangen.

Vacature SMT operator in Emmen

OVER ONS

Technologies Added in Emmen is de eerste Smart Factory in Nederland en ver daarbuiten, waar gelijkgezinde bedrijven onder één dak produceren. Het werkt als je eigen fabriek, maar het is georganiseerd als een shared facility. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek, flexibel assemblageconcept. Technologies Added is een officieel Fieldlab op de nationale Smart Industry Agenda. Het is de fabriek van de toekomst waar voor meerdere klanten digitaal aangestuurde productie plaatsvindt.

We groeien flink en dat doen onze klanten ook. De groei zit zowel in de complexiteit van de producten, het aantal producten en het personeel. Onze klanten zitten in verschillende branches, zoals (E-)Mobility en Sustainability en variëren in volwassenheid van Start-up/Scale-up tot gerenommeerde bedrijven.

Wat vraagt Techologies Added van jou
Je hebt een opleiding in de Elektrotechniek op minimaal MBO3 niveau en minimaal 2 jaar ervaring in een gelijksoortige functie.
Je kunt de SMT-machines, gereedschappen en testapparatuur op de juiste manier gebruiken, de juiste programma’s selecteren en storingen oplossen.
Je kunt van de aangeleverde opdrachten de CAD-data, tekeningen en werkinstructies juist interpreteren.

Wat biedt Technologies Added jou
Een fulltimebaan voor 40 uur in de week.
Een tijdelijke functie van 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
Een marktconforme beloning volgens de CAO Metalektro.
Een informele werkomgeving.

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur een e-mail naar sollicitaties@technologiesadded.com. De sluitingsdatum van de vacature is 30 november 2023.