The new Home of Manufacturing

Investeren in je eigen fabriek of toeleveranciers inschakelen? Dat kan beter! Technologies Added in Emmen biedt een alternatief dat helemaal van deze tijd is: samenwerken met gelijkgezinde bedrijven in een ‘shared Smart Factory.’ Dat noemen we “collaborative manufacturing.” Wij maken dat mogelijk met de inzet van de modernste Industry 4.0-technologie. Technologies Added is de eerste Smart Factory in Nederland en ver daarbuiten, die is opgezet als een gemeenschappelijke maakfabriek. Een nieuwe formule, dus dat vraagt om extra uitleg. Wat is het, voor wie en wat kun je ermee?

Een ready-to-use platform voor manufacturing en operations

Lees meer

Een ready-to-use platform voor Manufacturing en Operations

Als contract manufacturer biedt Technologies Added een ready-to-use platform aan waarop onze partners, samen met ons, hun operationele processen kunnen organiseren. Van A tot Z. Denk daarbij aan:

 • Uitontwikkelen van producten (Design for Assembly).
 • Opbouwen van de supply chain.
 • Ontwikkelen van het ideale productie- en assemblageproces.
 • De assemblage zelf, van aanloopseries tot en met middelgrote en grote series.
 • Warehousing, logistiek en dienstverlening.

Een one-stop-shop dus, voor kop-staart bedrijven. Voor onze partners functioneert Technologies Added als hun eigen fabriek, maar dan wel in de meest geavanceerde versie en met de best denkbare professionele ondersteuning. En alles staat klaar. Je kan zo aanschuiven.

Contract manufacturing op basis van samenwerking

Lees meer

Contract manufacturing op basis van Samenwerking

Technologies Added is een contract manufacturer nieuwe stijl. We geloven niet in traditionele klant-leverancier relaties. Alle activiteiten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking tussen onze partners en onze specialisten. We zijn één team, waarbij iedereen vanuit zijn of haar competentie een project tot een succes maakt, vanuit een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Dat werkt het beste, op korte en op lange termijn.

Alle faciliteiten om je product de markt op te krijgen

Lees meer

Alle faciliteiten om je product de markt op te krijgen

We hebben een complete “Industry 4.0-fabriek” klaar staan met alles wat je nodig hebt aan faciliteiten, kennis en routine, om producten succesvol de markt op te krijgen:

 • Een uniek, schaalbaar concept om eindproducten te assembleren.
 • Een eigen SMT-workshop voor de assemblage van elektronica (pcb’s). Kritische componenten maken we bij voorkeur in eigen huis, om flexibel te blijven. Nieuwe elektronica wordt ontwikkeld in samenwerking met ons zusterbedrijf EPR.
 • Een Manufacturing Tech Centre, ingericht om kleine series onderdelen te maken en om aanloopseries handmatig in elkaar te zetten. Hier maken wij ook onze eigen productiemiddelen (de Cubicels)
 • Een moderne poedercoating faciliteit, in-house verzorgd door Poedercoating Emmen.
 • Alles logistieke voorzieningen, verzorgd door onze Solution Provider Oldenburger|Fritom.

Voor alle fasen van de Product Life Cycle

Lees meer

Voor alle fasen van de Product Life Cycle

Het succes van (nieuwe) producten, en dus ook het verloop van productie-volumes, is steeds lastiger te voorspellen. Technologies Added heeft de technologie en de capaciteit in huis (en ook de visie trouwens) om mee te kunnen groeien met onze partners. Wat er ook gebeurt. Hierdoor kunnen we onze partners een thuisbasis bieden gedurende alle fasen van hun Product Life Cycle:

 • Productintroductie en take off
 • Versnellen en opschalen tot full speed assemblage en logistieke handling
 • Afbouwen en vernieuwen

We gaan het liefst voor lifetime agreements en we zien het als een enorme uitdaging om snelle groeiers te faciliteren. Of om verantwoord af te bouwen, als dat nodig is. Ligt je markt aan de andere kant van de wereld? Ons assemblageproces is volledig mobiel, dus we verhuizen graag met je mee. Alles is bespreekbaar.

Focus op smart products: New Mobility, New Energy and Smart Indoor & Outdoor

Lees meer

Focus op Smart Products

Technologies Added combineert meerdere producten onder één dak, waardoor schaalvoordelen en synergie ontstaat. In technisch opzicht maar ook tussen de partners onderling. Dat werkt het beste als producten en markten aan elkaar verwant zijn en als partners het goed met elkaar kunnen vinden. We richten ons daarom specifiek op:

 • New Mobility
 • New Energy
 • Smart Indoor en Smart Outdoor

Veel producten die we maken zijn opgebouwd rond een kern van elektronica en sensoriek (smart products dus) maar dat hoeft niet. We gaan vooral voor uitdagende assemblageprocessen waar onze technologie het verschil kan maken. Het zijn wel allemaal echte groeimarkten, waarin innovatie doorslaggevend is. Ons ecosysteem is daarop afgestemd.

Voor MKB-bedrijven met een eigen product

Lees meer

Voor MKB-bedrijven met een eigen product

We staan op de drempel van het Industry 4.0 tijdperk. Dat is mooi, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar het stelt het MKB ook voor een nieuwe uitdaging. Grote bedrijven kunnen hun eigen Smart Factory opzetten, maar voor het MKB ligt dat lastiger. Het wordt steeds moeilijker om op eigen kracht te voldoen aan de nieuwe standaarden in het Smart Factory-tijdperk (foutloos, 100% voorspelbaar, klantspecifiek tegen kostprijs van serieproductie). Onze visie is dat MKB-bedrijven zich kunnen versterken als ze operationele faciliteiten met elkaar delen. Het idee van een eigen fabriek raakt langzamerhand achterhaald. Delen is het nieuwe hebben. Met Technologies Added geven wij graag het goede voorbeeld. Overal in de wereld verrijzen Smart Factories, maar alleen Technologies Added is toegankelijk voor het MKB.

Dé hardwarefabriek voor startups

Lees meer

Dé hardwarefabriek voor startups

Als opkomend startup-land ontbrak het in Nederland aan een professionele productiefaciliteit, speciaal voor hardware startups. Veel startups ondervinden daardoor problemen bij de productie van hun hardware. Hoe zorg je voor een maakbaar product? Hoe kun je kosten-verantwoord opschalen en afschalen? Ga je zelf sleutelen of zoek je een toeleverancier? Ons advies aan startups is: blijf zelf aan het roer, maar schakel wel specialisten in en deel zoveel mogelijk faciliteiten met collega-startups, zodat het ook betaalbaar blijft. Dat is precies wat Technologies Added mogelijk maakt, als gemeenschappelijke thuisbasis voor startups. Voor je het weet ga je twee keer zo snel, tegen de helft van de kosten. Dat is ook erg interessant voor je financiers. Niet voor niks weten toonaangevende startups inmiddels de weg naar Emmen te vinden.

Landing strip voor buitenlandse bedrijven

Lees meer

Landingsstrip voor buitenlandse bedrijven

Als land van pioniers wordt Nederland steeds populairder voor buitenlandse bedrijven. Wij zien Technologisch Added als de ideale landingsstrip voor buitenlandse bedrijven die vanuit Nederland actief willen worden in Europa. Waarom zelf investeren in een greenfield? In Emmen staat alles in gereedheid om snel te starten met productie en met logistieke activiteiten. Bedrijven die opereren in onze focus-markten (new mobility, new energy, smart indoor/outdoor, smart systems) maken bovendien een vliegende start als stakeholder in ons dedicated ecosysteem. Technologies Added is een nieuwe formule voor het aantrekken van buitenlandse investeringen en werkt daarin nauw samen met de NFIA (Netherlands Foreign Investment Agency) en de Noordelijke Ontwikkelings en Investering Maatschappij, de NOM.