The new way of manufacturing
Technologies Added

The new way of manufacturing

Technologies Added is de eerste Shared Smart Factory in Nederland die toegankelijk is voor startups en MKB bedrijven. Met ons uitgekiende productieconcept bieden we een volwaardig alternatief voor productie in lagelonenlanden. Dichtbij huis en dichtbij jouw afzetmarkt. Denk aan verregaande automatisering, robotisering, en slimme flexibele processen.

Samen met partners maken we het productiesysteem steeds slimmer en efficiënter. Bij ons kun je kleine en middelgrote series maken voor de kostprijs van massaproductie. Het succes van Technologies Added valt en staat met de bedrijven die meedoen. Van startup tot multinational. Bij ons hou je zélf het stuur in handen en deel je tegelijkertijd zoveel mogelijk faciliteiten met andere bedrijven. Zo houden we het kostenniveau laag en het kennisniveau op peil.

Technologies Added is een nieuwe naam, maar productie zit al jaren in ons DNA. Wij zijn gevestigd in een pand met een roemruchtig verleden. Sinds 1961 zien hier diverse innovatieve producten het licht. Het van oorsprong Rotterdamse Industria was het eerste merk dat de deuren in Emmen opende. De laatste vijf jaar produceerde Philips Lighting hier haar armaturen. Het is deze bagage die maakt dat we goed voorbereid zijn op wat komen gaat. Hier onderkennen en erkennen we dreiging net zo snel als kansen. Dat maakt ons beproefd en vertrouwd, maar zeker niet behoudend.

Fabriek van de toekomst

Fabriek van de toekomst

Technologies Added is de fabriek van de toekomst. Het succes van onze Shared Smart Factory valt en staat met de bedrijven die deelnemen. Vanuit het besef dat groots denken niet perse van grote partijen hoeft te komen, maar juist ook van startups die snel vooruit willen. Met nieuwe samenwerkingsvormen, slimme sturing van productieprocessen, robotisering en automatisering kunnen innovatieve producten (op kleine en grote schaal) worden geproduceerd.

Slim = samen

Slim = samen

Samen bouwen we jouw productieproces op maat door kennis, automatisering en mensen aan je product te verbinden. Experts die jouw taal spreken en je razendsnel verder helpen, een faciliterende rol vervullen én invulling geven aan productievraagstukken.

Smart Industry

Officiële fieldlab-status

Technologies Added is opgezet vóór en dóór MKB-bedrijven. Hierdoor zijn wij stevig verankerd in het Nederlandse innovatie-landschap. Technologies Added is een officieel Fieldlab op de Nationale Smart Industry Agenda en wordt door de Europese Unie erkend als Digital Innovation Hub. Wij maken deel uit van het Noord-Nederlandse consortium Region of Smart Factories. Als spin-in-het-web hebben wij ons verzekerd van actuele kennis en korte lijnen met de verschilmakers. Dat zien we als de beste garantie om voorop te blijven lopen.

Een jong bedrijf mét ervaring

Technologies Added is nieuw maar bundelt tientallen jaren aan ervaring en expertise. Deze specialisten zorgen er ieder afzonderlijk, maar vooral samen als team voor, dat deelnemers verzekerd zijn van de beste condities. Vanuit de Shared en Smart filosofie bieden ze je de perfecte omstandigheden voor de productie van innovatie producten.