5 redenen om samen met Technologies Added te starten

Project starten

Snel beginnen

Snel beginnen

Je kunt bij ons snel beginnen. Morgen al. Bij Technologisch Added is alles aanwezig. Onze Smart Factory is zo opgebouwd dat nieuwe partners direct kunnen instromen. Je maakt gebruik van een centrale infrastructuur (IT, planning, inkoop, en logistiek), staf en specialisten. Dus een korte time-to-market.

Concurrerend produceren

Concurrerend produceren

Door ons uitgekiende productieconcept wordt Technologisch Added een volwaardig alternatief voor productie in lagelonenlanden. Slim en efficiënt produceren op basis van de Smart Industry principes: het combineren van de kracht van digitalisering, virtualisering en artificiële intelligentie om fabrieken steeds meer taken autonoom te laten verrichten.

Flexibel in volume en productmix

Flexibel in volume en productmix

Technologies Added maakt productie flexibel en schaalbaar. Je kunt de output van de assemblagelijn snel op- en afschalen, of de configuratie van de lijn wijzigen zodra er nieuwe producten gemaakt moeten worden. Onze Cubicel-technologie maakt dit mogelijk.

Datagedreven productie

Datagedreven productie

Produceer slim en efficiënt. Een continue proces van data verzamelen, analyseren, leren en optimaliseren. Dit brengt zowel het productieproces als je product op een hoger niveau. Conform Industrie 4.0.

Productie dichtbij huis

Productie dichtbij huis

Geen lange vluchten en vreemde talen. Maar korte lijnen, heldere communicatie en snel schakelen. Praktisch en goed voor je carbon footprint.

Onze partners