Triple Solar brengt productie onder bij Technologies Added

Joris Bisschop en Cees Mager

Triple Solar is 2022 goed begonnen en heeft de productie van de PVT-panelen verhuisd naar Technologies Added in Emmen. De nieuwe Triple Solar productieruimte is hiermee gevestigd in de eerste Smart Factory van Nederland. Bij  Technologies Added kunnen gelijkgezinde bedrijven samen onder één dak produceren. Het werkt als een eigen fabriek, maar is georganiseerd als een shared  facility dankzij een uniek, flexibel assemblage concept. Technology Added is een officiële Fieldlab op de nationale Smart Industry Agenda. De Smart factory in Emmen is ISO 9001 en Solar Keymark gecertificeerd. 


Joris Bisschop, managing director van Technologies Added: “Wij zijn blij met een klant als Triple Solar. Met dit duurzame product past het bedrijf perfect bij onze  missie. Wij willen met Technologies Added een thuisbasis bieden voor de nieuwe generatie maakbedrijven die de regie in eigen hand willen houden zonder te  hoeven investeren in een eigen fabriek. We zien shared facilities als de ideale oplossing voor de maakindustrie in het Industry 4.0-tijdperk. Zeker voor het  innovatieve MKB en voor start-ups en scale-ups. Door bedrijven op één locatie te combineren, ontstaat er een basis om geavanceerde Industry 4.0-oplossingen in te zetten. Uitwijken  naar lage lonen landen hoeft hiermee ook niet meer. Het is altijd beter om dicht op de markt te produceren, ook voor je ecologische footprint.’

Volgends Cees Mager, founder en CEO van Triple Solar, past Technologies Added perfect bij de sterke groei die Triple Solar doormaakt: ‘De oude productielocatie van Triple Solar was te klein geworden voor de nu meer dan 20.000 m2 PVT-panelen die jaarlijks hun weg vinden naar partners door heel Europa. En we groeien hard.  Door deze groeiende aantallen is het nu het juiste tijdstip om te kiezen voor high-tech automatisering en robotisering in ons productieproces.’ 

Voor meer info:

Technologies Added
info@technologiesadded.com
+31 (0) 85 06 45 300
https://www.technologiesadded.com

###