Technologies Added voorloper maakindustrie post-corona

Van Nieuwsuur tot het FD. Technologies Added was afgelopen weken veel in het nieuws. De corona-crisis heeft de mondiale industrie hard geraakt. Dit heeft een brede discussie teweeg gebracht tot over de toekomst de maakindustrie. Daarin wordt regelmatig verwezen naar de “Made in Holland-aanpak” van Technologies Added: productie voor de regionale markt (Europa dus), samen een sterk gedigitaliseerde fabriek delen, en zoveel mogelijk samenwerken met toeleveranciers uit de regio.

Daarmee ziet de pers Technologies Added als één van de voorlopers van de nieuwe maakindustrie in het post corona-tijdperk en daar zijn we het natuurlijk helemaal mee eens. Lees en bekijk hier de publicaties die recent over Technologies Added zijn verschenen.

Meedoen?

We zijn blij met al deze aandacht en zien het al opsteker om de gekozen weg te vervolgen. Wil je meedoen om de maakindustrie in Nederland te versterken? We kunnen momenteel twee nieuwe partners bij Technologisch Added onderbrengen. Je kunt daarvoor contact opnemen met Rob Goossens (06 22806762) of Rik Koops (06 46700429).