Slimmere steden bouwen met slimmere fabrieken

In deze video, welke deel uitmaakt van de Digitally Enlightened-serie, maakt u kennis met Operations Director Marco Bosch, die uitlegt hoe Sustainder met haar slimme en toekomstbestendige straatverlichting energiebesparingen tot wel 90% realiseert.

Marco wordt vergezeld door Joris Bisschop, Managing Director bij Technologies Added, die ons rondleidt in de unieke gedeelde Smart Factory Technologies Added in Emmen. Hier legt hij uit hoe een digitale backbone van Rockwell Automation de flexibiliteit en schaalbaarheid voor Sustainder mogelijk maakt, om zo te kunnen voorzien in de ‘mass customization’ wensen, en het potentieel van de straatlantaarn maximaal benut.

De video is geproduceerd door BBC StoryWorks Commercial Productions en gepresenteerd door Digital Europe.