Vacature: Strategisch Inkoper

Over Technologies Added

Technologies Added in Emmen is de eerste Smart Factory in Nederland en ver daarbuiten waar gelijkgezinde bedrijven onder één dak produceren. Het werkt als je eigen fabriek, maar het is georganiseerd als een shared facility. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek, flexibel assemblageconcept. Technologies Added is een officieel Fieldlab op de nationale Smart Industry Agenda. Het is de fabriek van de toekomst waar voor meerdere klanten digitaal aangestuurde productie plaatsvindt.

We groeien flink en dat doen onze klanten ook. De groei zit zowel in de complexiteit (uitdagingen in de leverbetrouwbaarheid van de leveranciersketen) als aantallen. Onze klanten zitten in verschillende branches, zoals (E-)Mobility en Sustainability en variëren in volwassenheid van Start-up/Scale-up tot gerenommeerde bedrijven.

Over de vacature Strategisch Inkoper

Bij Technologies Added zul je als inkoper een uitdagende spilfunctie krijgen, omdat wij voor- en namens onze klant inkopen. Dat houdt in dat je het visitekaartje bent van ons bedrijf én van onze klant. Technologies Added werkt met klantenteams. Elk team heeft haar eigen klanten die op tijd en volgens gevraagde kwaliteitseisen geleverd worden.

Taken en verantwoordelijkheden

In de rol van Strategisch Inkoper lever je een cruciale bijdrage aan de stabiliteit van onze leverbetrouwbaarheid. Het is jouw doel om de juiste inkoopstrategie te ontwikkelen en te implementeren om zo op de meest efficiënte manier de Supply chain aan te sturen en te zorgen dat componenten en onderdelen op tijd en tegen de juiste voorwaarden in de fabriek verwerkt kunnen worden.

Het betreft een functie waarbij je veel contact hebt met partijen in Nederland, Duitsland en Azië en bovendien zul je ook veel in contact staan met onze klanten om tot gedegen voorstellen en keuzes te komen m.b.t. raamcontracten en beslissingen. Jij weet als geen ander op de juiste manier te anticiperen tussen de diverse culturen en gesprekpartners (klant & leverancier). Je zult komen te werken in één van de klantenteams waarbij je verantwoordelijk bent voor de beschikbaarheid van onderdelen, het verbeteren of maken van leveranciersafspraken en het zoeken naar prijs en kwaliteitsverbeteringen binnen jouw leveranciersketen. Daarnaast zul je met ruime ervaring binnen de maakindustrie een flinke bijdrage gaan leveren aan het optimaliseren van de bestaande processen (ERP). Tot slot zul je raamcontracten op gaan stellen met de sleutelleveranciers binnen jouw programma en keuzes maken voor het verbeteren of uit-faseren van een aantal sleutelleveranciers.

Dit zoeken we

We zijn op zoek naar een aanpakker die het leuk vindt om de lange termijn structuren en processen te verbeteren en bereid is om bij te springen bij de operationele inkoop als het nodig is. Je neemt zelf initiatief waar je kansen ziet en kunt hierbij een goede afweging maken en prioriteiten stellen voor onze klant en het bedrijf.

Profiel

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding (bijv. richting Technische bedrijfskunde);
  • Een afgeronde NEVI opleiding is een pré;
  • Je hebt affiniteit met techniek in ‘smart mobility’ en/of ‘duurzame producten’;
  • Je hebt minimaal 5-10 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie en neemt een flinke hoeveelheid ervaring mee op zowel operationeel als strategisch niveau;
  • Je bent sterk in onderhandelen en in relaties onderhoud;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent een stabiele en betrouwbare collega.

Ons aanbod

  • Ruimte voor ontwikkeling in jouw functie en doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw ambities;
  • Je krijgt een belangrijke rol in het verder vormgeven van onze processen en structuren;
  • Een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan ontvangen we graag z.s.m. je CV en motivatie via de mail op sollicitaties@technologiesadded.com