Vacature NPI Engineer

Wil jij mee werken aan de mobiliteitsoplossingen van de toekomst? Vind jij het interessant om de productie op te zetten en uit te bouwen voor nieuwe innovatieve producten binnen een snelgroeiend, innovatief en vooruitstrevend bedrijf? Wij zoeken een NPI Engineer die bijdraagt in het succes van onze klanten.

Het bedrijf

Technologies Added is de eerste Shared Smart Factory in Nederland en ver daarbuiten. Hét alternatief voor zelf produceren of toeleveranciers inschakelen. Technologies Added biedt een uniek gerobotiseerd, modulair en schaalbaar proces voor seriematige assemblage van gestandaardiseerde producten, kleine series én klantspecifieke producten, geoptimaliseerd voor eindproducten met ingebouwde intelligentie (‘smart products’). Daarbij inbegrepen zijn de services van in-house SMT, supply chain, poedercoating, warehousing en logistics. Dat betekent: snel leveren, concurrerend produceren in Nederland, en dichtbij huis. Ideaal voor MKB-bedrijven, startups en new entrees uit het buitenland.

Onze ambitie is om het productiesysteem samen met partners verder door te ontwikkelen op basis van actuele Industry 4.0 principes en zo veel mogelijk faciliteiten met onze partners te delen, zodat het mogelijk wordt om kleine tot middelgrote series te maken voor de kostprijs van massaproductie.

De functie

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste NPI (New Product Introduction) Engineer. Dit betekent dat jij, als onderdeel van het NPI team, verantwoordelijk bent voor het technisch opzetten en ontwikkelen van de productie van nieuwe of bestaande producten van onze klanten. We verwachten dat jij, vanuit jouw ervaring en gedrevenheid, Technologies Added naar het hoogste niveau tilt!

Belangrijke taken zijn:

 • Je bepaalt samen met het projectteam de technische haalbaarheid van klantvragen en bespreekt en beoordeelt de functionaliteit, maakbaarheid, risico’s en toepassingsmogelijkheden om te komen tot de juiste specificaties.
 • Je begeleidt het proces van productconcept tot de implementatie van slimme (semi)geautomatiseerde productieprocessen, op basis van de laatste industrie 4.0 inzichten. Hiermee dient een optimale balans te worden gevonden tussen kwaliteit, flexibiliteit en kostprijs.
 • Je werkt mee aan de engineering van producten (DFA en DFM support) en het opbouwen van nieuwe productielijnen t.b.v. de klantvraag.
 • Je vindt het leuk om overzicht te creëren en te bewaren en je durft veranderingen aan te brengen als blijkt dat het beter kan.
 • Je bent in staat contacten te leggen en een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is, is voor jou geen probleem.
 • Borgen en verhogen van de kwaliteit performance van het lijnontwerp.

Het profiel

 • Je beschikt over minimaal HBO technische opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde of mechatronica.
 • Je hebt ervaring in een (discrete) productie omgeving.
 • Je wilt graag verbeteren en kijkt met een kritische blik naar huidige processen om te zien waar verbetermogelijkheden zijn.
 • Je bent in staat om de theorie om te zetten naar de praktijk.
 • Meedenken en meebouwen aan verdere digitalisering en robotisering binnen de discrete productie omgeving.
 • Je bent in staat goed te kunnen communiceren op elk niveau in de organisatie.
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod

Werken bij Technologies Added betekent dat je werkt in een innovatieve omgeving vol ambitieuze enthousiastelingen. Binnen jouw functie is er volop ruimte voor eigen inbreng en steken we graag iets van je op, dus kom maar op met tips en ideeën. Naast een leuk team en een prettige werksfeer hebben we een arsenaal aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.