Technologies Added gaat Digital Twins ontwikkelen

First time Right! Het wordt een sleutelbegrip in de wereld van Industrie 4.0. Het ideaalbeeld is dat producten en productieprocessen in één ontwikkelronde aan de gewenste specificaties voldoen. Technologies Added gaat daarin een belangrijke stap zetten. Samen met het amerikaanse Rockwell Automation gaat Technologies Added Digital Twins ontwikkelen van de producten die we voor onze klanten maken. Een Digital Twin is een digitale kopie van een product. Met een Digital Twin kunnen bijvoorbeeld producten worden getest al vóórdat ze daadwerkelijk worden geproduceerd. Dus geen trail en error meer. Dat scheelt tijd en kosten en het verlaagt de drempel om nieuwe producten te ontwikkelen. Met een Digital Twin wordt het ook mogelijk om al te beginnen het ontwerpen van het productieproces terwijl het product zelf nog op de (digitale) tekentafel ligt. Ook dat spaart tijd. In de video laat Rockwell Automation een aantal klanten aan het woord, waaronder Rob Goossens van Technologies Added (vanaf 2.45).