Maak kennis met Technologies Added

Samen produceren in een shared Smart Factory. Wil je met eigen ogen zien wat dat is en wat je ermee kunt? Dit voorjaar zijn er volop mogelijkheden om met ons kennis te maken:

  • In het weekend van 9-10 maart vindt er een internationale Hackathon plaats in onze fabriek in Emmen, georganiseerd door WhatTheHackathon. Meer dan 150 developers gaan aan de slag om IOT toepassingen te ontwikkelen. Wil je komen kijken? Meld je dan aan bij praat@nom.nl
  • Op 27 & 28 maart vind je ons op de vakbeurs Main Industry in Martiniplaza. Rob Goossens geeft een lezing tijdens het openingsseminar (27 maart).
  • Op 28 maart organiseert NoMilk2Day in samenwerking met het KIVI en RoSF een Industry 4.0 event bij Technologies Added in Emmen. Met een geweldige line-up: Egbert-Jan Sol (TNO, Smart Industry), Ger Knegt (Essity), Gijs Breedveld (KIVI) en Rob Goossens. Je kunt je hier aanmelden.
  • Van 1 tot 5 April staan we op de Hannover Messe (de grootste techbeurs ter wereld) als onderdeel van de Region of Smart Factories stand (Hal 8, Paviljoen Holland Hightech). Op woensdag 3 April gaat er een bus vanuit Groningen en Emmen naar Hannover. Inschrijven kan hier.