Team Technologies Added flink uitgebreid

Technologies Added maakt een snelle groei door. We hebben daarom recent het team versterkt met vier nieuwe mensen. Die stellen we graag even voor. We gaan van links naar rechts.

Jacco Boes

Voor veel partners van TA is elektronica een essentieel component op de stuklijst. Het inkopen van elektronica is werk voor specialisten, o.a. omdat veel elektronica componenten moeilijk verkrijgbaar zijn. Daarom hebben wij Jacco Boes aangetrokken als manager Inkoop Elektronica. Jacco (34), vader van 2 kinderen, studeerde aan de HTS in Enschede en werkte onder andere bij VDL en Benchmark Electronics. Jacco kocht onder andere elektronica en mechatronica in voor klanten als ASML. Jacco woont in Schoonebeek in Drenthe, voetbalt bij SVV 04 en is dus een fan van FC Emmen. Meer info via Linkedin.

Rick Scholten

Onze benjamin is Rick Scholten. Nog maar 26 jaar oud, opgeleid bij Stenden in Emmen, ontwerpt hij als engineer nu al de mooiste assemblagelijnen op basis van het Cubicel concept. Momenteel werkt hij het productieproces van de Scoozy uit. Rick voelt zich als een vis in het water want hij vindt TA de ultieme Fabriek van de Toekomst en dát net bij hem om de hoek. Rick woont met zijn vrouw in een mooi boerderijtje ‘op Erica.’ Daar bouwt hij zijn eigen gitaren en sleutelt hij aan oude auto’s. Meer info via Linkedin

Dick Knol

De IT-er van toen, heet nu Manager Digitalisering. Dit is de nieuwe rol van Dick Knol bij Technologies Added. Dick is 40, getrouwd, vader van drie kinderen en hij woont net onder Zwolle. Hij komt over van Ausnutria (dairy). Dick kent de wereld van ERP, MES, PLM en WMS als geen ander en zal zijn ervaring inzetten om Technologies Added door te ontwikkelen als Industry 4.0 koploper. Zijn grootste uitdaging: IT systemen zodanig integreren dat de partners moeiteloos kunnen samenwerken in de shared smart factory van Technologies Added. Dick wil best één van de grondleggers worden van IT architectuur voor shared facilities. Meer info via Linkedin

Joris Bisschop

Als nieuwe operations manager is Joris Bisschop verantwoordelijk voor de realisatie van alle operationele processen van en voor de partners van Technologies Added. Joris (32) is opgeleid als aerospace engineer aan de TU Delft. Eerder werkte hij onder andere bij Fokker. Uit die tijd kent hij Rob Goossens, de CEO van Technologies Added. Joris is getrouwd en woont in het centrum van Groningen. Zijn motivatie om zijn carrière in Emmen te vervolgen is tweeledig: via TA bijdrage leveren aan de terugkeer van de maakindustrie in Nederland én bewijzen dat de combinatie van mensen en robots in één productieproces tot de beste resultaten leidt. Meer info via Linkedin.